HANDGEMAAKT

Elk sieraad van Petit Pélican bestaat uit natuurlijke materialen en wordt met de hand gemaakt. Met alle aandacht dat het verdient en het tijdloze eindresultaat altijd in gedachte.


MASSIEF 925 ZILVER

We gebruiken voor Petit Pélican enkel hoogwaardig 925 massief zilver. Na het gieten, afwerken en monteren wordt iedere Petit Pélican langdurig gepolijst om hem zijn glans te geven.


NATUURLIJK JAPANS ZIJDE

Ook voor het koord wilden we persé materialen gebruiken die met aandacht gemaakt zijn. Na lang zoeken kwamen we uit bij een Japanse kimonomaker die zijn natuurlijke zijde nog op traditionele manier tot prachtige koorden knoopt.

"PARFOIS, IL FAUT LAISSER ALLER"

Oftewel; soms moet je loslaten. Met grootse kracht houdt de pelikaanhaak ladingen, op schepen wereldwijd, stevig aan de ketting. Als het moment daar is laat hij echter makkelijk los. Ook zo gedreven door passie en ambitie storten we ons op het leven. Vol vrienden, liefde en overtuiging. Waar we ons ook aan vasthouden, we laten los wat anderen van ons vinden.

LES COULEURS DES PETIT PÉLICAN

 De prachtige kleuren van het handgeknoopte Japans zijde zijn geïnspireerd door krachtige kleuren uit de scheepsvaart. De roestige kleur van een scheepsromp, diepblauwe van containers en de signaalrode kleur van een reddingsboei. Iedere man is uniek in zijn soort, net als onze Petit Pélican. Kies de kleur die bij jou past.

Ga naar Boutique

Bekijk het Petit Pélican Lookbook

bekijk Lookbook

Petit Pélican is hier te koop

Blijf op de hoogte van Petit Pélican